TUINONTWERP
De basis van uw nieuwe tuin

Kiest u voor een klassieke, moderne, romantische of juist een onderhoudsvriendelijke tuin?

 

Voor elke tuin maken wij een tuinontwerp op maat. De basis van uw droomtuin waarin u kunt genieten van het pure buitenleven. Tuinen als verlengstuk van uw woning en haar omgeving. 

MATERIAALKEUZE

Elk soort materiaal ademt een unieke sfeer uit. Dat moet u niet alleen zien, soms moet u het ook voelen. Daarom neemt hoveniersbedrijf Oskam stalen van hout, steen of grind mee. En als dit niet mogelijk is, gaan wij graag met klanten mee naar de leverancier om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

BEPLANTINGSPLAN

De juiste keuze van beplanting versterkt het tuinontwerp. Daarom
maken wij een zogenaamd beplantingsplan inclusief een fotopresentatie.
Hierin staan de gedetailleerde
gegevens over de planten. 

UW TUINWENSEN

Om uw droomtuin te realiseren is inzicht in al uw wensen nodig. Houdt u bijvoorbeeld van tuinieren of juist niet? Zit u graag in de zon of juist in de schaduw? Wilt u elementen handhaven of verplaatsen? Door uitgebreid in te gaan op dergelijke vragen kunnen wij optimaal adviezen geven en krijgen wij steeds meer inspiratie voor uw tuinontwerp.

VAN TUINONTWERP NAAR WERKELIJKHEID

Het tuinontwerp bevat alle tekeningen en gegevens om uw droomtuin te realiseren. U kunt er nu snel van genieten! Wij gaan vol enthousiasme aan de slag zodat u echt kunt gaan
genieten van het buitenleven!