OVER ONS

Hoveniersbedrijf Oskam ontwerpt en legt tuinen aan waarin u kunt genieten van het pure buitenleven. Of het nu gaat om het aanplanten, het onderhouden van uw tuin of het installeren van verlichting. Wij bieden een oplossing voor elke tuin. 

Hoveniersbedrijf Oskam is opgericht door Willem Oskam. Na jaren bij een hoveniersbedrijf gewerkt te hebben, besloot hij in 2008 voor zichzelf te beginnen. Inmiddels heeft Hoveniersbedrijf Oskam een allround hoveniersbedrijf dat iedere dag tuinen aanlegt, ontwerpt en onderhoudt. Het bedrijf is gevestigd in Scherpenzeel.
Doe hier alvast wat inspiratie op voor uw eigen tuin. 

ONZE VISIE

Ieder mens is uniek en daarom geloven wij ook in een tuin die bij u past! Hoveniersbedrijf Oskam stelt een goede relatie met haar klanten als voorwaarde om te komen tot die oplossing welke het meest passend is. Hoveniersbedrijf Oskam; de vakman met persoonlijke aandacht voor haar klanten!

ONZE WERKWIJZE

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we wat wij voor u kunnen betekenen. Uw wensen zijn het uitgangspunt voor het uiteindelijke resultaat. Onze tuinontwerpen zijn dan ook op maat gemaakt en het resultaat van een persoonlijke benadering.

PERSOONLIJK ADVIES
foto willem.jpg

Willem Oskam (eigenaar): "Geniet van het pure buitenleven op uw eigen unieke plekje!"