Hoveniersbedrijf Oskam samen met Klaproos Tuinen BV

Geachte relatie,

Graag willen wij u informeren over een wijziging binnen Hoveniersbedrijf Oskam, uw hovenier voor uw tuin. Wij gaan samen met Klaproos Tuinen BV waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Op 1 januari 2008 ben ik mijn hoveniersbedrijf begonnen. Dit doe ik met veel passie en energie. Graag kom ik bij u in de tuin om alles naar uw wens te maken en adviezen te geven over wat uw tuin nodig heeft. We hebben het over uw tuin en regelmatig komen er ook hele andere onderwerpen ter sprake. Het contact met u en het vertrouwen wat u geeft, zorgt zeker voor de warme relatie die wij hebben. Dank hiervoor.

Zoals u weet is Hoveniersbedrijf Oskam uniek in zijn kwaliteit, service en persoonlijke benadering. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Om u ondanks deze groei toch de persoonlijke service te kunnen bieden die u van ons gewend bent, zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Klaproos Tuinen BV. Met ingang van 1 maart 2021 zullen Hoveniersbedrijf Oskam en Klaproos Tuinen BV, samen verder gaan.

Binnen hoveniersbedrijf Klaproos zal ik de rol van bedrijfsleider hebben. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het contact met de klanten, aansturen van het personeel, het realiseren van 3D-ontwerpen, werkvoorbereiding, contact met scholen en begeleiden van leerlingen. Alles bij elkaar een veelzijdige job waar ik met veel plezier en energie naar uit kijk.

Wat betekent dit voor u? Deze samenwerking zal voor u geen grote veranderingen met zich mee brengen. Ik blijf u eerste contactpersoon en zal zorgen dat ik aanwezig ben bij het uitvoeren van de meeste werkzaamheden. Dit om een warme overdracht te kunnen garanderen. Ook ben ik uiteraard verantwoordelijk voor de oplevering en nazorg. Op deze manier garanderen wij graag de service die u de afgelopen 13 jaar van ons gewend bent, ook de komende jaren.

Ik ben bereikbaar op dezelfde wijze als voorheen. Mijn huidige emailadres en website blijven in de lucht en mijn telefoonnummer blijft zoals het is. Het nieuwe mailadres zal ik onderaan dit schrijven vermelden.

Omdat ik graag wil dat iedereen op hetzelfde moment geïnformeerd is, ontvangt u deze brief. Zoals u mij kent had ik het een en ander graag persoonlijk met u gedeeld. Graag spreek ik u binnenkort of zodra we bij u in de tuin zijn.

Ik vertrouw op een fijne en prettige voortgang van onze samenwerking en contact en zie er naar uit, u te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,


Willem Oskam Telefoon: 06-46031583 E-mail oud: info@hoveniersbedrijfoskam.

Nieuw-mail: willem@klaproostuinen.nl www.hoveniersbedrijfoskam.nl www.klaproostuinen.nl25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven